• Personbilar & Yrkesfordon
  • Lindövägen 6
  • 08-128 471 00
  • info@sthlmtt.se

Det handlar om kvalité

Vi tröttnade på oseriösa handlare som säljer vrak som blänker på utsidan. Vi tröttnade på girighet och haltande affärer. Vi tröttnade på ”kompis, vad är sista priset?”.

Det var då vi startade Stockholms Transportbil Trading. Ett företag med själ och hjärta. Ett företag vi är stolta över. Vi gör rättvisa affärer för inblandade parter och vi sover gott om nätterna eftersom vi vet att vi har gjort vårt bästa för att uppnå våra kunders behov och förväntningar.

Vilka är vi?

Stockholms Transportbil Trading bygger på ett erfaret och kompetent team som säkerställer kvalitet och trygghet för kunder och samarbetspartners.

Vad vi gör?

Med kvalitetssäkra processer köper, byter och säljer vi transportbilar och yrkesfordon. Kunderna består av både företagare och privatpersoner.

Ett team av proffs

Högt Kvalificerat Team

Verksamhetens ryggrad är vårt starka team. Med kunskap och erfarenhet från både bilbranschen och andra branscher har vi en enorm bredd som ger oss det som behövs för att kunna leverera toppkvalité i det vi gör.

Vårt team

Upptäck fördelarna

Du behöver inte veta hur en bil fungerar eller känna till vilka styrkor och svagheter varje enskilt märke och modell kan ha. Hos oss kan du vila tryggt i att vi har gör förarbetet för att skapa förutsättningar för en trygg och rättvis affär.

Tryggt köp

Vi tar bara in bilar som håller måttet. Vi testar och kvalitétssäkrar alla fordon och redovisar bilens rätta skick. Det är därför vi kan stå för vad vi säljer och lämnar en av branschens vassaste garantier. Och det är därför våra kunder återkommer till oss.

Trygghet med Garanti

När du köper en transportbil eller något annat yrkesfordon av oss ingår alltid garanti i köpet. Oavsett om du köper som privatperson eller som företagare skall du känna dig trygg när du åker hem med ditt nya fordon.. Det är därför vi lämnar en av branschens bästa garantier på ditt fordon. Med SISU fordonsgaranti i ryggen skapar vi den tryggheten som krävs av oss som seriös fordonshandlare.

Sälj till rätt pris

Vi tror på rättvisa affärer och håller vår yrkesstolthet högt. Med kunskap och erfarenhet gör vi en noga avvägd bedömning av ditt fordons skick. Vi är intresserade av hur din situation ser ut. Kanske har du en restskuld som behöver lösas eller har bråttom att sälja ditt fordon. Vi lämnar alltid ett korrekt bud utifrån marknadsläget. Det gör att du kan känna dig trygg i att du har gjort en rättvis affär för båda parter.