• Personbilar & Yrkesfordon
  • Lindövägen 6
  • 08-128 471 00
  • info@sthlmtt.se

Du kan känna dig trygg när du säljer din bil till oss

Vi har tagit fram en modell för att köpa in fordon som gör att du som säljare alltid kan känna dig trygg med att affären går rätt till

1. Första kontakt

Du kontaktar oss om du vill sälja din bil eller så tar vi kontakt med dig om du har din bil till salu. Vi ställer frågor kring bilens skick och meddelar vad marknadspriset är vid inköp.

2. Handpenning

Om ditt fordon fyller våra förväntningar lägger vi ett bud. När vi kommit överens om priset bestämmer vi en tid för hämtning och reserverar fordonet genom att lägga en handpenning. Om du kommit med fordonet till oss går vi direkt till betalning.

3. Betalning

När vi har tittat på bilen och konstaterat att skicket motsvarar det vi partar om betalar vi på plats. Antingen med Swish eller banköverföring.

4. Ägarbyte

Vi är ackrediterade av Transportstyrelsen att göra ägarbytet direkt i deras system. Vi gör alltid ägarbytet först efter det att du har sett att dina pengar är på kontot.

Har du ett Transportfordon att sälja?

Vi köper Transportfordon och Yrkesfordon. Har du en skåpbil, pickup eller flakbil som du vill sälja skall du kontakta oss för en bra affär.

Telefon

08-128 471 00

Email

info@sthlmtt.se

Adress

Lindövägen 6, Vallentuna